Follow me on Twitter : @bamnablog

Friday, March 30, 2012

Sesat Binasa : Kesan Sekularisme Liberalisme di Malaysia

(Gambar) Kementerian Pelajaran Israel pon pandai nak asing lelaki dengan perempuan untuk keputusan cemerlang

Sedar tak sedar, majoriti sekolah di Malaysia adalah mengikut sistem sekular penjajah British. Jadi jangan tanyalah kenapa budak-budak, kecik-kecik sekolah rendah dah ada boyfriend girlfriend, dah pandai onani, siap ada yang terlanjur lagi tu dan lebih advanced lagi, pelajar sekolah menengah dan keatas (universiti); masalah zina & pembuangan bayi.. Ada juga orang melayu Islam sendiri mendakwa seperti:

"Buat apa nak asing-asingkan pelajar, ekstrim sangat tu" 
"Biasa la tu, bersembang bergurau laki perempuan dalam kelas, bukan buat pape pun"

Sekarang telah sampai satu tahap, dengan alasan study dgn kawan sekelas(lain jantina) semua akan jadi BIASA.

Sekali imbas memang biasa, tidak salah disisi kebanyakan masyarakat(masyaKARAT), tetapi murka disisiNya.

Lihatlah satu per satu kerosakan hari ini, akibat sekularisme dalam negara kita tercinta dan terbiasa..

Ini baru Sistem Pendidikan yang sekular menjadi liberal, tak sebut lagi Sistem Ekonomi dan lain-lain (Confirm Jahanam)

Kembalilah kepada ISLAM yang syumul(PERFECT)

Kalau ada masa, boleh tengok pendapat Ustaz Azhar Idrus sendiri di youtube, tak lama, 2 minit lebih je. Korang tengok movie berjam-jam boleh je kan. Hehe


Source:
http://dakwah.info/alam-islami/sistem-kelas-satu-jantina-sebagai-satu-alternatif/
http://affanruslan.com/belajar-daripada-yahudi-sebab-kenapa-pelajar-yahudi-bijak/
http://abuhanif186.blogspot.com/2012/01/depa-main-raba-dalam-kelas-cikgu.html(joke)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...