Follow me on Twitter : @bamnablog

Monday, September 19, 2011

9 Soalan Bodoh Yang Menjadi Kebiasaan

We never knew or we never learn how stupid questions we ask every single day of our routine life :)

1.Bila org nampak ko baring tutup mata:
S: Ko tidur ke?
J: Tak la, aku training mcm mana nk mati nnt..

2. Imagine ko bawa tv ko yg rosak jumpe technician suroh repair, dia mesti tanya gak:
S: nk repair tv ke?
J: Tak la,aku bosan2,so sje aku bawa tv ni jln2 sini.

3. Bila time hujan kwn ko nampak ko kluar,dia tanya:
S: Ko kluar time hujan ni?
J: Eh tak la,hujan nanti baru aku kluar.=-?


4. Time ko baru bangun tidur, trus si polan tanya ko:
S: Ko dh bangun?
J: Ish, aku tgh tidur sambil jalan la adoiii!(=|

5. Kawan ko call fon ruma ko:
S: Mana ko?
J: Sini bus stop!:/lagi mau tny kaa

6. Diorang nampak ko kluar dari bilik mandi basah2:
S: Ko baru mandi ke?
J: Manada, aku jatuh dlm lubang jamban td! :&

7. Ko berdiri tggu lift di tingkat paling bawah skali, diorang tanya:
S: Going up kah?
J: Eh tak la,aku tgh tunggu apartment aku turun bwh ni. (y)

8. Suami ko balik rumah bawa 1jambak bunga. And ko lg mau tanya dia:
S: Eeeh,bunga ke tu?
J: Tak la Ling! Paku-pakis dgn kubis la ni.X_X

9. Ko di dlm toilet, pintu berkunci,  ada gak org ketuk pintu n dia tanya:
S: Ada orang tak?
J: (Suara Kiut)mne de orang! Taik  yang becakap ni!!!

Hahahahaha

3 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

mmg its complicated..

hahahak

JalalRet said...

kikiki...aduh skit prut ktawa..kikiki

mie said...

kadang-kadang ade je soalan camni..hikhik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...